Loading color scheme

Hi, ik ben Marijn!

et is mijn passie anderen te inspireren hun hart te volgen
OVER MARIJN
Mensen inspireren en begeleiden

Het is mijn passie om mensen te inspireren en te begeleiden op hun levenspad bij het (terug-)vinden van bezieling en vitaliteit in hun leven. Het is mijn kracht en talent om te communiceren op zielsniveau, mensen terug te brengen naar hun hart.

Van jongs af aan ben ik gericht en betrokken geweest op wat er in een ander omgaat. Na het verlies op mijn 15e van mijn oudere zus Floor in 1996 ben ik mij nog bewuster geworden van de kwetsbaarheid en de kostbaarheid van het leven. Elke dag opnieuw ben ik dankbaar dat deze dag mij gegeven is. Aan mij de keus om er een waardevolle dag van te maken voor mijzelf en mijn omgeving!

Ik hou van reizen, om zowel innerlijk als fysiek de wereld te ontdekken. Vanuit dit verlangen ben ik in 1999 Tropische Landbouw gaan studeren en heb ik vier jaar in Latijns-Amerika mogen wonen, werken en vooral ook mezelf mogen verwonderen over de schoonheid van de wereld en me laten ontroeren en inspireren door de mensen die ik op mijn weg tegenkwam.

Na het ontdekken van de fysieke wereld bleef mijn verlangen om de innerlijke wereld diepgaand te leren kennen. Ik heb met veel enthousiasme de vierjarige HBO opleiding Hypnotherapie en psychosociale begeleiding gevolgd aan Academie Hypnos. Sinds mei 2015 ben ik gediplomeerd en erkend hypnotherapeute.

Hypnotherapie opende voor mij een deur naar nieuwe wegen om te kunnen communiceren op zielsniveau. De studie van dit prachtige vak was een bron van inspiratie, herkenning en verwondering.

Het is mijn passie geworden om mensen te begeleiden bij het terugvinden van bezieling in hun leven, zodat hun ziel weer gaat stralen. Het mooie van hypnotherapie is dat de antwoorden op onze vragen in ieder van ons zelf verscholen liggen.